Teeman kirjoituskutsu: LIHA

KIRJOITA TEEMAAN!

Vuoden kolmannen Teema-lehden teema on LIHA

Miten lehmästä tulee hampurilainen? Kuinka paljon hiilidioksidia lihateollisuus tuottaa? Miksi liha maistuu hyvältä? Kaksi vartaloa kiinni toisissaan: hekumaa ja lihallisia himoja. Onko mieli yhteydessä kehoon vai onko kyseessä kaksi erillistä todellisuutta? Mitä ruumiille tapahtuu kuoleman jälkeen?
Mahdolliset ovat miltei rajattomat – kutsumme juuri sinut kirjoittamaan seuraavaan Teemaan.

Otamme mielellämme vastaan aiheeseen suoremmin tai epäsuoremmin liittyviä esseitä, kritiikkejä, runoja, novelleja ja kuvitusta. Kerro mielellään etukäteen toimitukselle, mistä haluat kirjoittaa, näin pystymme suunnittelemaan tulevaa lehteä ajoissa.

Deadline teksteille on 25.9. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat apua ideoinnissa! Jos haluat arvostella jonkin kirjan, ota myöskin yhteyttä toimitukseen niin voimme hankkia sinulle arvostelukappaleen. Tekstit (doc/docx, max. 2 liuskaa) ja painolaatuiset kuvat voi lähettää sähköpostiosoitteeseen esko.roininen@helsinki.fi

Terveisin: Teeman toimitussihteeri Heini-Sofia Alavuo

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s